top of page

PO 

Ik & mijzelf

De opdracht

Het vak CKV wordt afgesloten met een reflectie op het vak, dat wil zeggen dat je kritisch terug kijkt op de wijze waarop je hebt kennis gemaakt met de verschillende uitingsvormen van kunst en cultuur.


Deze reflectie krijgt de vorm van een glossy; een chique tijdschrift. Dit tijdschrift heeft als titel “IK EN MIJZELF” of in het Engels “ME MYSELF AND I ”. In dit tijdschrift geef je kritiek op het vak CKV via verschillende (kunstzinnige-)aspecten. Kenmerkend van deze artikelen is dat de inhoud meestal gaat over jouw smaak. De nadruk ligt op de veranderingen van je smaak als gevolg van de ervaringen met CKV zoals je dit de afgelopen jaren hebt beleefd.


In je themaboekje vind je alle informatie terug die van belang is voor het samenstellen van de benodigde artikelen voor je glossy.


Het tijdschrift moet digitaal gemaakt worden. In de les krijg je tips over programma's die je kunt gebruiken zoals Scribus, Publisher  en Blender. Hieronder zie je alvast een overzicht van de gratis software die je zou kunnen gebruiken. Belangrijk is dat je al je werk opslaat, zorg dus altijd voor een tussentijdse back up op onedrive, een usb stick of externe harde schijf!!

 

Deadline: 19 januari 2023 

Poster Digitaal Creatief 2021.jpg

Beoordeling

Het definitieve tijdschrift wordt online via ELO ingeleverd. Je kunt 10 punten in totaal verdienen: 

  • Layout (2p)

  • Taalverzorging (1p)

  • Creativiteit (3p)

  • Inhoud  (4p)

 

 

bottom of page